Prago > Wat doen we > Wat kost Prago?

Stephano: ‘Het is hier gezellig. Ik leer schrijven.’

Wat kost Prago?

Gesubsidieerd tarief

De kosten zijn € 60 per (deel van) cursusjaar, inclusief alle lesmaterialen. Het gesubsidieerde tarief geldt voor inwoners van de gemeenten Almere, Amersfoort, Arnhem, Baarn,  Bunschoten, Doesburg, Duiven, Elst, Houten, Krimpenerwaard, Lingewaard, Lopik, Leusden, Montfoort, Nieuwegein, Nijkerk, Oudewater, Overbetuwe, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Waddinxveen, Westervoort, Woerden, Woudenberg, IJsselstein en Zevenaar.

Gratis in: Alblasserdam, Bodegraven-Reeuwijk, Dordrecht, Gouda, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zuidplas en Zwijndrecht

Niet-gesubsidieerd tarief (integrale kostprijs)

€ 1.395 per cursusjaar, inclusief alle lesmaterialen. Het niet-gesubsidieerde tarief geldt voor inwoners van overige gemeenten. Het geldt ook voor inwoners van bovenstaande gemeenten als de gesubsidieerde plaatsen bezet zijn of als de cursist buiten de subsidievoorwaarden van de gemeente valt.

Als u niet in aanmerking komt voor het gesubsidieerde tarief kunt u bij de gemeente vragen om een tegemoetkoming in de kosten of sponsors zoeken.

Restitutie

Bij uitschrijving tijdens het cursusjaar is geen restitutie van cursusgeld mogelijk.