Prago > Nieuws > Burgemeester op bezoek

Burgemeester op bezoek

10/06/2015

Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht bracht maandag 8 juni een bezoek aan Prago Leidsche Rijn. Het bezoek was een wens van een van de cursisten.

Het bezoek vond plaats in informele sfeer, waarbij Van Zanen zich zeer geïnteresseerd toonde in de cursisten en hun leertraject bij Prago. Hij bleef een uur en nam met iedere cursist ruim de tijd voor een praatje en een grapje.

E-card
Het bezoek kwam voort uit de e-card actie die vorig jaar september werd gehouden in het kader van de Week van de Alfabetisering in Utrecht. Taalcursisten konden een e-card sturen aan een bekende Nederlander en maakten daarmee kans op een gratis bibliotheekabonnement. Een cursist van Prago stuurde een e-card naar de burgemeester met de opmerking: ‘Ik zou het leuk vinden als u een keer bij ons komt kijken.’ Aan het einde van het bezoek overhandigde deze cursist de burgemeester het boekje ‘Kijk eens wat ik kan’, dat vorig jaar verscheen bij het 30-jarig jubileum van Stichting Prago.