Prago > Nieuws > Prago zoekt tafels en stoelen

Prago zoekt tafels en stoelen

14/01/2015

De Centrale Staf van Prago gaat verhuizen. We krijgen voor het eerst een eigen plek! Wij werken nu nog in een lokaal van het Trajectum College, dat overdag ook wordt gebruikt door docenten van deze school. Een eigen werkplek geeft ons de rust en de ruimte die we nodig hebben. Maar….. In het Trajectum College maken we gebruik van de tafels, stoelen en bureaus die daar al staan. Die zijn dus niet van ons. Voor onze nieuwe ruimte hebben we nog niets.

En daarom stellen we een brutale vraag:

wie kan ons kosteloos helpen aan twee bureaus, twee bureaustoelen en een vergadertafel met zes stoelen?

We kunnen vanaf 26 januari in het nieuwe pand. Als je iets weet, neem dan contact op met henk.kuiper@prago.nl. HEEL VEEL DANK!